Sjoko-mynte såpe kake med krem!

I det siste blogginnlegget med video visste jeg hvordan kan du lage en fin såpekrem. Denne kremen er vital for å lage såpekaker sånne som denne. Jeg likte denne såpen ganske mye, den er fantastisk: pleiende sjokoladebunn, frisk og velduftende med peppermynte eterisk olje, luftig krem på toppen! Vil du prøve å lage den selv? Eller vil du ha den som gave?

Sjoko og mynte såpekake

Dette trenges:Slik lager du sjokoladebunn: smelt såpemasse (ca. 20 g), tilsett litt kakao (ca. 1/5 av teskje) og så visp den med håndmikser. Hell i formen. Om det er første gang når du lager såpe, les mine forrige innlegg om hva du skal gjøre med såpemassen, hvordan lime forskjellige lag sammen og hvordan og hvorfor visper du såpeFor det andre laget tar du smeltet såpemasse (ca. 30g), grønn såpefarge, 1/3 av teskje med baseolje og 4-6 dråper av peppermynte eterisk olje. Jeg har bestemt meg for å vispe dette laget og men du kan velge å ikke gjøre det. Jeg liker konsistens som såpen har etter at du vispet den. Forresten kan jeg i dette tilfellet ikke oppløse fargepulver fordi det blir ingen klumper etter håndmikser =)) (Les her om forskjellige farger og farge i pulverform)Hell litt av såpemasse rett opp på skjærebrett. Det blir pynt =) Jeg har lagd tre blader å pynte såpekaken.Årer på bladene kan lett lages med trepinne. Og selve bladene kan limes sammen om ønskelig med fersk smeltet såpemasse (bruk den som lim) =)

Hell resten av den grønne såpemassen opp på kakebunn (husk, først må du rive det første laget og sprøyte det med alkohol). Vent til den stivner og pynt med krem.Hvordan selve kremen lages kan du se i denne videoen. Der er det nok krem til 2-3 av sånne såpekaker. 

Deretter kan du pynte kaken med grønne blader og litt kakao =)Den ser fantastisk ut, ikke sant? =) Jeg er kjempestolt av meg selv =))))) men tror at du kan lage enda bedre kake =)) Prøv og send meg et bilde på Trollsaape sin Facebook side ;)

Ønsker deg kreativ såpestøping =)

#såpe #såpestøping #oppskrift #såpeoppskrift #såpekake #DIY #mynte #sjokolade #lagdetselv #hobby #gave #håndlaget #hjemmelaget #gavetips #såpekrem

 

6 kommentarer

Thelma Dahl

13.03.2016 kl.12:35

Det så godt ut<3 må jeg prøve. ta gjerne en tur innom bloggen min om du får tid<3

Trollsaape

14.03.2016 kl.16:47

Thelma Dahl: Tusen takk! Fin blogg har du og ;)

Henriette Celin

13.03.2016 kl.13:03

Å, du er så flink! så inspirerende og gøy :-D

den så nesten spiselig ut jo ;-)

Trollsaape

14.03.2016 kl.16:48

Henriette Celin: Mange-mange takk! det var virkelig gøy å lage den såpen =)

eveliin

13.03.2016 kl.13:45

haha stilig. så insprerende du er såflink

Trollsaape

14.03.2016 kl.16:48

eveliin: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Trollsaape

Trollsaape

26, Stavanger

Jeg heter Anastasia og Trollsaape er firma mitt. Jeg lager hjemmelaget såpe og kosmetikk som du kan kjøpe i mitt butikk (sammen med forskjellige varer for såpestøping). I denne bloggen vil jeg fortelle hvordan du kan lage såpe og kosmetikk selv og hvor morsomt det er =)))

Kategorier

Arkiv

hits