Kaffekake av organisk såpe!

2 kommentarer

stianrangvaldjonassen

21.04.2016 kl.02:14

hei, kom tilfeldig over bloggen din. jeg har lyst til å prøve å lage såpe, da spesielt til skjegg. jeg er i gang med å starte opp en egen nettbuttikk til hjemmelaget skjeggolje og skjeggbalm og kunne tenkt meg å laget såpe også. har du noen tips? må være en med godt med oljer sånn at man tilbakefører noe av det man vasker ut. og gjerne en kombinasjon med balsam så man holder skjegget mykt.

jeg har fra før. jojoba, mandel og castor olje. og kan lett få tak i andre oljer. har du noen tips til hva jeg burde bruke. ser noen bruker geite melk bla i såpen sin :)

Trollsaape

21.04.2016 kl.20:05

stianrangvaldjonassen: Hei! Nå lager jeg såpe fra ferdig såpemasse og har ikke erfaring i å lage den fra bunnen av (fra oljer og lye), dette er bare i mine planer. Så dessverre kan ikke anbefale deg noen oppskrift. Men sikkert kan du finne masse gode tips på nettet. Lykke til =)

Skriv en ny kommentar

Trollsaape

Trollsaape

26, Stavanger

Jeg heter Anastasia og Trollsaape er firma mitt. Jeg lager hjemmelaget såpe og kosmetikk som du kan kjøpe i mitt butikk (sammen med forskjellige varer for såpestøping). I denne bloggen vil jeg fortelle hvordan du kan lage såpe og kosmetikk selv og hvor morsomt det er =)))

Kategorier

Arkiv

hits