Lag egen naturlig deodorant!

Liker du hjemmelaget sjønnhets oppskrifter? Da bør du absolutt prøve å lage denne deodoranten! Den er helt naturlig og trygt for å bruke. Og du kan bruke de eteriske olje som har duften du liker. 

Her er en video hvordan du kan lage deodoranten:


Jeg har brukt tea tree, lavendel og palmarosa eteriske oljer men du kan bruke andre oljer. Alle eteriske oljer har antibakterielle egenskaper så de er gode for å bruke i deodoranter (det er ikke svette som lukter vond men bakteriene inne). Men noen oljer er mer sterke mot bakteriene som tea tree, eukalyptus, gran, bergamot, einebær, bay.

Deodoranten oppbevares i kjøleskapet pakket i plastfolje. Du bare tar den ut av kjøleskapet om morgen, pakker den ut og påfører rett på huden (1-2 ganger, som vanlig solid deodorant). Kokossmør vil smelte litt av kroppsvarme og det blir akkurat nok for at deodoranten ligger gjevnlig. 

Pass på at det kan gi noen hvite flekker på mørke klær (men jeg selv har ikke merket noe). 

Jeg bruker den selv allerede i et par uker og er veldig glad i den! Den beskytter godt og har den duften som jeg liker!

#deodorant #skjønnhet #DIY #håndlaget #hjemmelaget #kosmetikk #eteriskolje #lagdetselv #oppskrift 

Én kommentar

Ida

09.05.2016 kl.17:21

Stilig :)

Skriv en ny kommentar

Trollsaape

Trollsaape

26, Stavanger

Jeg heter Anastasia og Trollsaape er firma mitt. Jeg lager hjemmelaget såpe og kosmetikk som du kan kjøpe i mitt butikk (sammen med forskjellige varer for såpestøping). I denne bloggen vil jeg fortelle hvordan du kan lage såpe og kosmetikk selv og hvor morsomt det er =)))

Kategorier

Arkiv

hits